Деревообробка-2023: Від якісних деревних трісок (щепи) сьогодні до дробарок українського виробництва в майбутньому?

Незважаючи на виклики непростого часу, нам було втішно бачити на цьогорічній виставці “Деревообробка” представників бізнесу, який не лише працює під час війни, а й прагне до модернізації, збільшення продуктивності та створення нових напрямків.

Відвідувачами нашого стенду були лісові господарства, яким необхідне обладнання для переробки деревних відходів і подальшого виробництва якісного палива для своїх клієнтів. Нас також відвідали представники сільськогосподарських підприємств, які планують розліснювати посівні площі з подальшим подрібненням відходів деревини на якісні тріски (щепу) для опалення.

Ми навіть дізнались історію людини з Волині, яка власноруч створила подрібнювач деревини! І нехай це новостворене обладнання ще має пройти тривалий шлях, аби досягнути показників продуктивності, безпеки та якості, який має обладнання Heizohack, нам приємно дізнаватись про нові українські розробки. Бажаємо умільцю успіхів і сподіваємось, що колись його вироби створять конкуренцію Heizohack.

Відвідувачам виставки, яким необхідна безперебійна та стабільна переробка великих обсягів деревини, ми представили високопродуктивне та якісне обладнання Heizohack німецького виробництва. Це обладнання дозволяє переробляти деревину діаметром до 80 см та продукує деревні тріски (щепу) стабільної фракції. Завдяки цьому забезпечується стабільна подача трісок (щепи) в твердопаливний котел та його безперебійне функціонування.

Бажаємо Україні успішно пройти шлях від виробництва якісних деревних трісок до якісних українських дробарок.