Запрошення на Деревообробку

🌲🔥 З радістю запрошуємо 6-9 червня відвідати стенд Алтерфул на виставці Деревообробка-2023 у Львові! 🌲🔥

Наша мета – забезпечити наших клієнтів найкращими рішеннями для опалення та ефективного використання природних ресурсів заради стабільного бізнесу і розбудови енергетичної незалежності України.

На виставці ми представимо вам лінійку подрібнювачів деревини Heizohack. Ці передові технологічні рішення дозволяють ефективно подрібнювати деревину різного розміру, забезпечуючи високу продуктивність та економію часу. Відкрийте для себе переваги, які Heizohack пропонує вам у галузі деревообробки!

Крім того, ми також представимо вам інноваційні опалювальні системи Heizomat, які є найефективнішими рішеннями для опалення на основі деревини. Системи Heizomat допомагають забезпечити екологічно чисте опалення, дозволяючи вам не тільки знизити витрати на енергію, але й зробити крок до сталого майбутнього.

З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на виставці Деревообробка-2023! Разом ми зможемо створити ефективні, екологічні та інноваційні рішення для галузі деревообробки та альтернативної енергетики. До зустрічі!

Виставка проводиться з 6 по 9 червня 2023 року за адресою: м. Львів, Арена Львів, вул. Стрийська, 199. Детальну інформацію про графік роботи виставки ви можете знайти тут: Деревообробка-2023. Інформація про Алтерфул як учасника виставки: https://fb.watch/ksuWTmScoL/

#Алтерфул #Деревообробка2023 #Heizohack #Heizomat #інновації #опалювальнісистеми #деревообробка