Запрошуємо вас відвідати наш стенд на виставці Лісдеревмаш 2023!

З 26 по 28 вересня у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» у Києві ми представимо екологічно чисте та високоефективне обладнання від німецького виробника Heizomat. Це не просто котли та подрібнювачі, а справжні прояви німецької якості та інноваційної думки: твердопаливні котли Heizomat і високопродуктивні подрібнювачі деревини Heizohack.

Хочете дізнатися більше? Відвідайте сайт виставки, а також отримайте інформацію про те, що ми підготували для вас на виставці, перейшовши за цим посиланням.

Ще більше інформації та відповідей на ваші запитання ви знайдете у наших детальних брошурах, присвячених обладнанню Heizomat. Ці матеріали ви можете завантажити прямо з нашого сайту, і вони ще більше розкриють переваги обладнання Heizomat для вашого бізнесу та довкілля.

Якщо ви залишите свої контактні дані та завантажите брошуру до 25 вересня, ми будемо раді надіслати вам запрошення на виставку. Це запрошення ви зможете обміняти на безкоштовний вхідний квиток і стати частинкою захоплюючого світу інновацій у лісовій промисловості на Лісдеревмаш 2023.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами, щоб разом відкрити нові можливості альтернативної енергетики для вашого бізнесу та зробити світ кращим. До зустрічі на Лісдеревмаш!