Результати “Акватерм-2023”: Інтерес до альтернативної енергетики зростає

Якщо Ви відвідали наш стенд, Ви можете знайти себе на фотографіях з виставки, розміщені в цій публікації.

Представники компанії “Алтерфул” прийняли участь у нещодавній виставці Акватерм-2023. На виставці було помітно, що інтерес до альтернативних джерел енергії та тепла значно зріс. Ця тенденція відображає загальне прагнення бізнесу до рішень, які забезпечуватимуть енергетичну незалежність та сталість бізнесу в часи, коли відбувається руйнація критичної інфраструктури, коли існує непередбачуваність з поставками та цінами на енергоносії.

Інтерес до альтернативної енергетики проявляють підприємства різних галузей – житлово-господарських, аграрних, виробничих, та інших.

Нам було приємно дізнатись про приклади енергетичних рішень, які вже працюють на державних підприємствах житлово-комунального комплексу. Таким прикладом стало підприємство одного з обласних центрів, яке вже успішно використовує твердопаливні котли, спалюючи тріску. Тепер, з метою подальшої оптимізації, його представники цікавляться можливостями забезпечення себе власним паливом та розглядають можливості придбання подрібнювача деревини.

І справді – виробництво твердого біопалива є сферою можливостей для житлово-комунальних підприємств. Управління територіями, включаючи благоустрій, прибирання вулиць, організацію сміттєзбору та вивезення сміття, утримання парків, скверів та інших громадських місць є одним із напрямів, якими опікуються ці підприємства. За наявності подрібнювача деревини Heizohack вони можуть на місці перетворювати гілки, обрізки дерев, відходи деревини на паливо. Більш того – в Україні є потреба оздоровлення зелених насаджень, пошкоджених омелою та іншими паразитами. Переробка хворих дерев на паливо, висадка на їх місцях швидкоростучих порід дерев створює неперервний ланцюг постачання власного відновлювального біопалива і дозволяє розвивати здоровий зелений фонд.

Інтерес до систем опалення на трісках від Heizomat проявили і проєктно-монтажні організації, які прагнуть надати своїм клієнтам сталі рішення з опалення приміщень для бізнесу або домівок. Високий ККД твердопаливних котлів Heizomat, їх потужність, автоматична подача палива, автоматичне механічне очищення теплообмінника та віддалений моніторинг дозволяють створювати економні та ефективні рішення для безперервного забезпечення власним теплом промислових підприємств та житлових приміщень площею до 10 тис.кв.м і більше.

Власне, стабільне тепло, в якому клієнт впевнений, це додаткова, приваблива цінність пропозиції від проєктно-монтажної компанії.

Представники аграрних підприємств, які відвідали наш стенд, цікавились обладнанням, нетиповим для виставки “Акватерм” – подрібнювачами деревини. І це цілком логічно – потреба розліснення земель сільськогосподарського призначення, переробки деревних відходів, подрібнення сільськогосподарських відходів, надають можливості аграрним підприємствам не лише забезпечувати себе власним біопаливом, а й розвивати виробництво тріски як додатковий напрям бізнесу.

Підприємства різних галузей, які прагнуть забезпечити себе альтернативним теплом, мають один спільний виклик – фінансування таких проєктів, особливо коли йдеться про високоякісне, довговічне та високоефективне обладнання, яким є Heizomat та Heizohack. На сьогодні діє державна програма кредитування “5 – 7 – 9”, яка дозволяє підприємствам повністю або частково покрити витрати на придбання обладнання. Ця програма кредитування пропонується різними державними і недержавними банками. Найкращим джерелом інформації щодо програми кредитування може стати банківська установа, з якою вже працює підприємство. Команда “Алтерфул”, зі свого боку, радо допоможе своїм клієнтам пройти процес подачі документів на отримання кредиту за цією програмою для придбання обладнання Heizomat.

Інтерес до альтернативних джерел енергії і тепла в Україні зростає. Твердопаливні котли на трісках від Heizomat і подрібнювачі деревини Heizohack можуть стати ефективним рішенням для забезпечення вашого бізнесу чи оселі як теплом, так і відновлювальним біопаливом.

Обладнання Heizomat має безліч переваг, які роблять його вибором багатьох клієнтів, які прагнуть забезпечити себе власним теплом. По-перше, Heizomat відомий своєю високою якістю та надійністю, що забезпечує тривале та безперебійне постачання тепла. По-друге, воно є інноваційним та передовим у галузі опалення на твердому паливі, що дозволяє ефективно використовувати ресурси та забезпечувати оптимальну продуктивність. Обладнання Heizomat має високу ступінь автоматизації, яке надає можливість віддаленого моніторингу котла, дозволяє уникати зайвих простоїв та додаткових витрат на обслуговування. По-третє, обладнання Heizomat пропонує широкий асортимент моделей, що задовольняють потреби різних клієнтів, включаючи як приватні домогосподарства, так і промислові комплекси. Крім того, Heizomat відомий своєю екологічною спрямованістю, забезпечуючи енергоефективне опалення та зниження викидів шкідливих речовин. Не останнє місце в перевагах Heizomat займає комплексний сервіс та підтримка клієнтів, що гарантує задоволення їхніх потреб і надійну роботу обладнання. Всі ці фактори роблять Heizomat привабливим вибором для тих, хто шукає надійне та ефективне обладнання для опалення на відходах деревини.

Твердопаливні системи Heizomat є економічно вигідним рішенням, навіть враховуючи високу вартість первинних інвестицій в обладнання. А про економічну ефективність ми розповімо в одній із наступних статей.

Залишаймося на зв’язку заради розбудови теплої та енергетично незалежної України!